Για επαγγελματιες

 

"Φτιάξ' το μόνος σου" (DO IT YOURSELF), είναι  μια τάση που έχει μπει στις ζωές μας για τα καλά τα τελευταία χρόνια. Η ΖΕΤΑ23 D.I.Y. KIT αφορά την μονόφυλλη ΖΕΤΑ 23 και είναι προϊόν σε τυποποιημένες διαστάσεις που μπορεί να τοποθετηθεί γρήγορα και εύκολα. Κόβεται και συναρμολογείται σε 3 μόλις λεπτά. Αποτελεί την ιδανική λύση για όλων των ειδών τα κουφώματα και ειδικά για εφαρμογές όπου ο χώρος τοποθέτησης είναι περιορισμένος

Εύκολη στην χρήση, λειτουργεί χειροκίνητα απαιτώντας ελάχιστη δύναμη. Σταματάει ενδιάμεσα σε οποιοδήποτε σημείο και κουμπώνει στο αντίκρισμα με κρυφό γάντζο ή μαγνήτη. Διαθέτει πολυεστερικό πλισέ πανί (μαύρο ή γκρι) και κορδόνια άριστης ποιότητας, που παρέχουν εξαιρετική αντοχή στον αέρα και στη συχνή καθημερινή χρήση. Φέρει αυτοκόλλητη μετροταινία με δυνατότητα κοπής έως 25 εκατοστά.

Ο κάτω οδηγός, μόλις 8 mm, επιτρέπει την εύκολη διέλευση από ΑΜΕΑ, ηλικιωμένους και παιδιά και φέρει υδρορροές για να φεύγουν εύκολα τα νερά της βροχής. Τα πλαστικά είναι φτιαγμένα από ακετάλη για την ελαχιστοποίηση των τριβών. Η αφρώδης ταινία στους οδηγούς και οι οβάλ τρύπες στα κλιπς επιτρέπουν την εύκολη και γρήγορη τοποθέτηση. Ο απαιτούμενος χώρος τοποθέτησης είναι μόλις 23 mm! Είναι ένα λειτουργικό προϊόν, με μεγάλη αντοχή που έχει δοκιμαστεί και πιστοποιηθεί με σήμανση CE βάσει EN 13561:2014 και διατίθεται ετοιμοπαράδοτο σε RAL 9010 (λευκό), RAL 8014 (καφέ), RAL 7016 (ανθρακί), Nussbaum και Golden Oak. Κατόπιν παραγγελίας και σε οποιοδήποτε άλλο χρώμα. Μέγιστες διαστάσεις πλάτος 2,20 μέτρα και ύψος 3,20 μέτρα.