Εταιρεία

Στα τέλη της δεκαετίας του  ΄80, ο Γεώργιος Μπεληγιάννης έχοντας εμπειρία 20 χρόνων στο χώρο των οικοδομικών υλικών ξεκινάει την εισαγωγή ιταλικών αντικωνωπικών συστημάτων. Σε σύντομο χρονικό διάστημα, οι σήτες καθιερώνονται στη συνείδηση των καταναλωτών και μπαίνουν σε κάθε ελληνικό σπίτι.

Το 1991, η άνοδος της ζήτησης, οδηγεί στη δημιουργία της εταιρίας Belco Systems. Η δεύτερη γενιά αναλαμβάνει το σχεδιασμό, την κατασκευή και τη χονδρική διάθεση των πρώτων αντικωνωπικών συστημάτων που παράγονται πλέον 100% στην Ελλάδα.

Το 2002, η εταιρία μεταφέρεται στην Αγχίαλο σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 2,500 τμ. προκειμένου να ανταποκριθεί στις συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις της αγοράς, ενώ συγχρόνως εγκαθιστά και εφαρμόζει σύστημα διαχείρισης ποιότητας EN ISO 9001:2008, για τη διασφάλιση της σωστής λειτουργίας της επιχείρησης από τον σχεδιασμό των νέων προϊόντων ως και την παράδοσή τους στον τελικό καταναλωτή.

Το 2005 είναι η πρώτη εταιρία στην Ελλάδα που πιστοποιεί τα αντικωνωπικά προϊόντα της με CE.

30 χρόνια μετά, η Belco Systems εξάγει το 30% της παραγωγής της σε περισσότερες από 20 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Με γνώμονα την ποιότητα συνεχίζει να σχεδιάζει και να παράγει προϊόντα με λειτουργικότητα και αισθητική. Ανταποκρινόμενη σε όλα τα σύγχρονα πρότυπα πιστοποίησης, στοχεύει στη δημιουργία προϊόντων με μεγάλη αντοχή στο χρόνο. Συνεχίζει δυναμικά, χτίζοντας σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες της.

Για τη Belco Systems, οι πελάτες είναι το κέντρο του κόσμου!