Οικονομικα προιοντα

Χωρίς αμφιβολία, υπάρχουν κάποια προϊόντα που προσφέρουν μεγαλύτερη πρακτικότητα, σε σχέση με άλλα. Η σήτα Κάθετη 40 είναι ιδανική για όλα τα παράθυρα ενώ συχνά τοποθετείτε ακόμα και σε μπαλκονόπορτες λόγο του χαμηλού κόστους της και της ελάχιστης συντήρησης που απαιτεί. Προσαρμόζεται εύκολα σε όλους τους τύπους κουφωμάτων ενώ με την προσθήκη του ειδικού προφίλ «φτερό» μπορεί να τοποθετηθεί ακόμα και όταν ο γάντζος του παντζουριού δεν μας αφήνει αρκετό χώρο.

Κατασκευάζεται με Stiff Fiberglass πανί που παρέχει άριστη ορατότητα και είναι εξαιρετικά ανθεκτικό στον ήλιο και στο νερό. Το πανί τυλίγεται γύρω από άξονα περιστροφής με την βοήθεια ελατηρίου και μαζεύεται μέσα σε κασετίνα πάχους 4cm.

Το ελατήριο που χρησιμοποιείται για την επαναφορά της είναι γαλβανισμένο και εξαιρετικά μεγάλης αντοχής. Για επιπρόσθετη ασφάλεια υπάρχει δυνατότητα προσθήκης φρένου επιβράδυνσης.

Πολύ εύκολη στην χρήση, κουμπώνει στο κάτω μέρος με ρυθμιζόμενα στόπερ ώστε η σήτα να εφαρμόζει σωστά ακόμα και σε παράγωνα κουφώματα, ενώ δεν έχει κάτω οδηγό. Για επιπλέον αντοχή σε δυνατό αέρα μπορεί να χρησιμοποιηθεί αντιανεμικό βουρτσάκι “Mesh Lock” στους οδηγούς.

Είναι ένα λειτουργικό προϊόν, με μεγάλη αντοχή που έχει δοκιμαστεί και πιστοποιηθεί με σήμανση CE βάσει EN 13561:2014 και διατίθεται σε οποιαδήποτε χρωματική απόχρωση. Μέγιστες διαστάσεις πλάτος 2,30 μέτρα και ύψος 2,33 μέτρα.