Νεο προιον

Η νέα τάση στην αρχιτεκτονική προτείνει κατοικίες με μεγάλα ανοίγματα που επιτρέπουν την ανεμπόδιστη είσοδο του φυσικού φωτός στο σπίτι, ενώ ταυτόχρονα δίνουν τη δυνατότητα για απεριόριστη θέα και αίσθηση ενοποίησης του εσωτερικού με τον εξωτερικό χώρο. Καθώς λοιπόν η βιομηχανία κατασκευάζει ολοένα και μεγαλύτερα κουφώματα, η Belco Systems ακολουθεί σχεδιάζοντας και παράγοντας τις σήτες που τους ταιριάζουν. 

Η τρίφυλλη αμφίπλευρη ΖΕΤΑ28 είναι η ιδανική λύση για συρόμενα επάλληλα κουφώματα μεγάλων διαστάσεων, έως 9 μέτρα πλάτος και 3,2 μέτρα ύψος, χωρίς ενδιάμεσες κολώνες αναδεικνύοντας τη minimal αισθητική.  Αποτελείται από τρία αμφίπλευρα φύλλα που κινούνται ανεξάρτητα μέσα στον ίδιο οδηγό, σταματούν σε οποιοδήποτε σημείο τα αφήσουμε και κουμπώνουν εύκολα μεταξύ τους με μαγνήτες. Εύκολη στη χρήση, λειτουργεί χειροκίνητα απαιτώντας ελάχιστη δύναμη. 

Το προϊόν διαθέτει πολυεστερικό πλισέ πανί 20 mm και κορδόνια άριστης ποιότητας , που παρέχουν εξαιρετική αντοχή στον αέρα και στη συχνή καθημερινή χρήση. Το ρεγουλάρισμά της είναι εξαιρετικά εύκολο αφού παρέχει την δυνατότητα όχι μόνο ομαδικής ρύθμισης των κορδονιών αλλά και ανεξάρτητης σε κάθε κορδόνι ξεχωριστά για να δουλεύει η σήτα τέλεια ακόμα και σε παράγωνα ανοίγματα.  Ο κάτω οδηγός, μόλις 8 mm, επιτρέπει την εύκολη διέλευση από ΑΜΕΑ, ηλικιωμένους και παιδιά και φέρει υδρορροές για να φεύγουν εύκολα τα νερά της βροχής. Τα πλαστικά είναι φτιαγμένα από ακετάλη για την ελαχιστοποίηση των τριβών. Η αφρώδης ταινία στους οδηγούς και οι οβάλ τρύπες στα κλιπς επιτρέπουν την εύκολη και γρήγορη τοποθέτηση. Ο απαιτούμενος χώρος τοποθέτησης είναι μόλις 28 mm! Είναι ένα λειτουργικό προϊόν, με μεγάλη αντοχή που έχει δοκιμαστεί και πιστοποιηθεί με σήμανση CE βάσει EN 13561:2014 και διατίθεται σε οποιαδήποτε χρωματική απόχρωση.